Followers

Follow by Email

Wednesday, November 24, 2010

Bila Nak Ke Spa Nie?

Salam peeps!!

Tadi saya borak-borak dengan my colleague, biasalah perempuan borak mengenai isu-isu kecantikan. So, tetiba isu spa pun dimasukkan sekali since saya punya plan nak ke spa still tak menjadi-jadi lagi nie. Nak lah juga rasa badan dimanja-manja. Kuikuikui.....

So, google lah spa-spa yang berdekatan. Sekali semua keluar yang mahal-mahal pulak. Ke memang harga spa macam tuh? Hahahaha... Buat malu je nokss. Okeyh-okeyh, let me senaraikan spa yang saya rasa macam best tapi tak tahu lah sebenar-benarnya best ke tidak. If ada sesiapa yang nak buat review, you are most welcome. ;) 




- Kapas Beauty & Spa 
Dataran Glomac Kelana Jaya

- Qaisara Spa & Beauty Salon
Perdana Business Centre, Damansara Perdana

- Khareyana Spa - (selalu lalu depan spa nie sbb dekat je dengan rumah nenek Encik Tuney, memang nampak macam luxury. now diorg tgh buat promotion, apa lagi....)
Petaling Jaya

- Kamphora Spa
Taman Dagang, Ampang

Jalan Pinggiran, Batu Caves
  

Nih bukan promote yer, nih sebagai rujukan buat diri sendiri. Senang nak cari nanti jika terbuka hati nak ke spa. If dah pergi kat mana-mana spa, nanti saya buat review yer. Or any other spa yang nak di recommended?

11 comments:

MarelFira said...

wah, rajin tul akk survey yer..btw akk tnggl katne??

spa ni area mana?

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. xpenah ke spa dan xsuka ke spa.. kalo mak ngan adk sy memang giler ke spa.. :)

sorry ar sy mls nak abiskan duit dan masa ngan badan di belek2 oleh tukang urut tu.. dah ar sy nie pengeli orgnya.. mau 1 spa dgr sore sy menjerit sebab geli geleman... :)

apa pun, kalo kat sbn nie, dorang selalu ke spa yg nmpak buruk tapi layanan nya amat superb.. :)

K.I.N.A said...

ada contest hadiah pakej spa..amy mau join?hehe

Pocket said...

pocket tak pernah tahu pun apa yg orang buat kat spa..
laki pun buleh gi ker?

~ mizzAmy ~ said...

FIRA :

akak stay area kelana jaya. spa2 tuh dalam area klang valley. ;)


POCKET :
org laki boleh juga kot. not so sure. LOL....

meo said...

erm... baru2 nie bos (berbangsa XX) bwk meo ke spa.

alih2 ada sekumpulan gadis ehem2 kat situ.

meo trus balik. die ckp meo mcm budak kecik lak...

~dARlee zURiS~ said...

dah lama tak g spa.last haritu time nak kawen je lah.
mesti dah berkerak2 kalu g nanti nie.hahaa

Renee Meow said...

oh i wish i can go for spa too.. agak2 bila la kan.. *sigh* T_T
y dont u try dis? received gud recommendations from frens n others..and not dat pricey..brazillian wax pun ader..hehe ;p

http://theflowerpowerspa.blogspot.com

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Diya said...

tak penah pegi spa, tapi teringin gak. macam best je kena urut2 hihi. tapi lagi, ongkos nye kureng huhu

~ mizzAmy ~ said...

RINI :

thanks dear. dah terjah dah blog tuh semalam. ;)

BUNGA said...

silalah pergi. saya nak baca reviewnya..hehehe

Google Analytics Alternative