Followers

Follow by Email

Monday, November 29, 2010

Baju Yuna Di Shout Award

Salam peeps!!

Saya tak sempat nak tengok shout award that day. Tapi terpandang gambar profile Syomir Izwa, Yuna pakai baju yang di design by him. Terus macam, owhhh keterujaannya saya. Dan terus, nak kurus macam Yuna boleh? Syomir punya kelebihan ialah, boleh kasi nampak orang tuh kurus agaknya. Dah dua orang terbukti penghasilannya yang sebegitu. So, mari lah kita layan gambar-gambar Yuna untuk hari ini.


Tak tahu exactly nama untuk pakaian ini but the seluar tuh harem pants kan? Tapi memang sangat cantik menarik dan tertarik. The shoes also.....


Combination color yang sangat lah nampak Yuna looks stunning. Tak silap, harga baju tersebut RM1410 while the shoes RM550.


Nak buat birthday wish list boleh tak untuk baju tuh? Syomir Izwa dah amik order for spring/summer 2011. Agak-agaknya Encik Tuney pengsan tak dengar? Hahaahahahaha.....

14 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Kalau x silap kat mn ke ade terbace dpt ilham baju yuna dr star wars...

iedayah said...

btul tu amy..combo colour yg perfect skali..hahaha

Atiqah Adnan said...

nampak weird baju tuh..
bese la urban kan..

cha said...

hi, follow and linked u dr b2b jugak. boleh share2 cite kawen hehe :)

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

~ mizzAmy ~ said...

CHA :

already linked u dear. thanks. ;)

ElyaElmo said...

btol2....lawa kann..elya pun sukee rekaan designer tu

AnEs said...

anes sangat suke syomir ne! hihihi..tapi suke je lum menjamin duit tuk buat baju ngan dia..haha..yg anes perasan, dia expert bab2 buat pleat kat baju..tade beadings yang heavy pun baju nampak cantek and wow!

meo said...

lagu best..

cik syahira said...

assalamualaikum amy,

yuna inspired new style kan? saya paling suka bila dia feat dengan hana tajima. omg, dua-dua hebat!

dear, ada award untuk kamu. hi3x sila collect k.

Nem0 o0h Nem0 said...

warna yg perfect tp dia pakai tudung kan.so suar tu nmpk cm ketat sgt.

HoPe said...

love the shoes!
cantiknya..*drooling

yonna said...

sangat lah suka tgk yuna dlm shout awards! tak puas tgk fesyen dia ni kak!!! the combination colour mmg perfect! mcm hana tajima pulak bila dia pakai mcm ni :)

lylin n@mz said...

zizan n johan g beshhhhh kan.....klako bangat dong...

syomir izwa said...

hi girls, syomir izwa in da house! hehehehe thanks for all the kind words, im actually smiling now,

Google Analytics Alternative