Followers

Follow by Email

Thursday, October 7, 2010

Wedding Of The Year 2010

Salam peeps!!

10.10.10 ni mesti ramai yang sedang menghitung hari, detik dan waktu. And even me yang tak dek kena mengena dengan tarikh tersebut pun turut excited kerana mendapat 3 jemputan. Macam mana agaknya nak rushing from Putrajaya-Gombak-Kelana Jaya yer??? Yang wajib pergi adalah Gombak dan Putrajaya. Tuh pun pagi-pagi hari lagi saya kena keluar dari rumah agaknya. 

Yang Gombaknya adalah wedding my friend, Dina. Tak sabar nak tengok pengantinnya nanti. Hehehehe... Dan yang Putrajaya nya pula adalah Dr Sheikh Muzaffar & Dr Halina. Thank Miza, Dr Halina's sister yang menjemput saya for the akad nikah. Fyi, Dr Halina was my senior back then masa sekolah menengah. Sangat adore with the flawless skin yang dimiliki oleh Dr Halina and her lil sister. Jealousss...... 

So, everyone is talking about Dr SMS wedding. And yang latest adalah mengenai pre-wedding piccas mereka. Sangat lah awesome. Soooooo chantek ala-ala di kayangan. Wedding photo nanti tak tahu lah chantek macam mana pulak kan? 


Lokasinya adalah di Bukit Broga. Rasanya bukit ni sangat menjadi idaman setiap photographer since nak mendaki bukit itu pun dengarnya macam boleh pancit jer. Piccas credited to Saiful Nang's FB. 


Haaa..... Siap terbang-terbang ke langit you all, dah nama pun angkasawan. Tapi spotted that Dr Halina wearing the sport shoes. Adakah disengajakan atau tidak. Macam weird lah pulak... Piccas credited to Beautiful Nara.


Memang boleh dikategorikan wedding mereka ni sebagai wedding of the year since siap dapat masuk TV3 live lagi. Dan ramai lah kakak-kakak dan makcik-makcik frust menonggeng. Hehehehe.....

3 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

huhu...
tengok jer lak yek hehe

~dARlee zURiS~ said...

nasib baik dah kawen
kalu tak...mesti 'nak buat camtu gak','nak camtu gak'.
hehee..

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. memang cntik gmbr pre-wed dorg nie.. kelas g2... :)

Google Analytics Alternative