Followers

Follow by Email

Tuesday, October 12, 2010

Sesi Booking In Progress

Salam peeps!!

Actually banyak benda nak update tapi tertangguh sebab saya tak dek gambar-gambar yang perlu diceritakan. So, tunggu kawan-kawanku upload dulu lah yer. 

Btw, last weekend adalah weekend yang sangat-sangat hectic. Pergi sana, pergi sini, but then that's nothing yang saya sempat grab for my w-day preparation. Nasib 'duit saving untuk kawin' tetap tak tersentuh. Yang risaunya jika ke sana- ke sini tak beli apa, tapi duit mengalir macam air. Huhuhuhu..... Nasib tetap remain je. 

Even hampa tak beli atau buat apa-apa yang patut, but semalam saya rasa saya dah jumpa tailor/designer untuk baju akad nikah dan juga baju sanding saya nanti. I know - i know, it's still early lagi nak decide pasal baju kawin. Tapi, oleh kerana dah jatuh cinta tahap termimpi-mimpi dah semalam, maka nya nak kena pergi berdiskusi secara details lagi. And he's sooooo excited if i'm willing to hire him. That's the most important thing lah kan. Tak dek lah dia nak pandang kita remeh or malas nak layan. And perkara yang paling-paling-paling penting adalah price beliau adalah within my budget. For me, it's soooo affordable and his design soooooooo chantek and simple.

For now, it's better remain secret dulu. Nanti kalau dah officially hire beliau then i'll let you peeps know. Hehehehe.... Aci tak? 

For today, nak kena call OP for the confirmation. Hope he's not sooooo busy like last few weeks. Dah lepas musim orang kawin dah rasanya. Bila call je, "maaf deh, kito tengoh takap gambar". Hahahaha.... Nak call malam takut macam tak sesuai lah pulak. Hope will get the feedback and confirmation soon. Kalau dah settle hal OP dan baju, dah kurang sikit pening kepala. Next to think is door gift. That's another major thing to do. Pppppffftttt...... 

6 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum amy,

happy kamu dah jumpa potential designer untuk wedding outfits. at least, dah ringan sikit benda-benda yang nak kena fikir kan?

check email, tau. lot of pics saya dah send. nanti boleh updates on the wedding exhibition. hihi.

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..penat?
pelan2...

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe... gud..:)
semoga segalanya berjalan ngan lancar... :)
tumpang epy amy~

:: fAzRa :: said...

hoho....akak pun dh slow2 buat preparation amy....dh start survey sana sini.....

cuma, doorgift akak satu dh setel....hehehe....yg tu teradvance pulak tempah...before tunang lagi dh tempah...gedikss....ekeke.....

takpe..slow2 ye ...awal lagi pun takpe...takde la kelam kabut

AnEs said...

amy..da cari2 op?alamak..tibe2 rasa cuak..haha..amy nye date pas raya kan?

Durruz said...

bagus buat awal2, ada ample time nak repair kalau ada benda yg kita tak berkenan. ;)

Google Analytics Alternative