Followers

Follow by Email

Wednesday, October 13, 2010

Sedih Kerana Lambat Booked

Salam peeps!!

Kan entri semalam cakap pasal nak booking OP. Malangnya, OP pilihan hati telah di booking oleh orang lain on my day. At first email him tanya on 3rd of September, and now dah tukar to another date yang lain. Dan tarikh tuh kiranya dah confirm dan kedua-dua belah pihak memang puas hati, tapi OP pulak yang tak available. 

Memang sedih sangat tapi apakan daya. The OP suggest another OP which is still under his company tapi............ Saya kena study betul-betul dulu hasil tangan orang lain. Biar puas hati nak bayar mahal-mahal dengan output nya nanti. 

Siapakah OP pilihan hati ku? Ya-ya, kat belah Kelantan-Terengganu yang paling superb buat masa ini ialah Photoaura. For me ya. Lain orang lain citarasa dan pandangannya.


I love the way he edit the piccas. Nampak mulus je dah macam dalam magazine kan??


Memang keterujaan je bila tengok gambar-gambar beliau but then again, he was booked by other people. T___________T


Any other suggestion untuk OP belah-belah Kelantan-Terengganu? Saya memang nampak Photoaura jer. Kesiankan? Sampai terbawa-bawa ke mimpi tau. Kesian okeyh........... Balik kerja semalam masam mencuka je tau. Orang tegur pun saya buat dekkkk jer. Haaaaa, sangat lah bridezilla. T_________________________T

13 comments:

puterikurekure said...

aloh2...ciannye dia. takpe2. amy try tgk la OP yang disuggestkan tu. mana tau serasi ke. ok dear?

AnEs said...

alahai..tau jugak cane perasaan nye tak dapat pilihan hati..sedey jugak..tapi xpe,insyallah ada hikmah disebaliknya kan..

Renee Meow said...

ala ciannyer die.. mesti rase keciwa kan.. i nak suggest one of my fav OP.. mmg photos dia mmg sweet n mulus jer.. nama dia bak.. free2 tgk la pics2 dia....insyallah next year my wedding nak amek dia.. hehe..

http://bakrihafizhisham.com/blog/


owh yea, come n pick up ur award at my blog kayy.. :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

ashra said...

siannye die..takpe,rasanya skang ni mmg da ramai da org berbakat hasilkan gambo yang lawa2.cume femes tak femes je.
wish u all the best k =)

~ mizzAmy ~ said...

thanks all. thanks renee for suggestion. dah bukak dah tadi, cantik2... ;)

Schalfyzcha said...

My friend hari tu shoot kat terengganu.. so amik local photographer (t'ganu mali).. boleh ask her directly.. i think gambar2 kahwin dia cantik2 juga..

ni link blog dia: http://www.thecoffeeaddicts.com/blog/

~ mizzAmy ~ said...

Schalfyzcha :
thanks dear. nanti i belek2 entri ur fren tuh ekh. ;)

ReYNa said...

amy,..sorry to hear that.aween mmg kena booking awal2.sbb die sgt la laku.haritu pon nyaris x dpt die.tp akhirnya die boleh.takpa la.cube tgk lg mana yg ok2.ade kat trg pon ok gak.cheers:)

Durruz said...

huuhuu..

kalau i pun mesti ngamuk dah cmni. takpe, sabar ye. insyaAllah adala tu photog utk u, tgh nyorok lg kot. hehe

Leeyana said...

hai amy...sabo ek...keep on searching k!

gambar last tu is my senior ms katteknik dl..die mmg sgt gojes! da tgk bnyk gamba kt fb die..mmg cantek2 belake hasil tgn photoaura

ElyaElmo said...

dear!!! sabo yeee...blog walking jee...nnt pasti jumpeeee yg berkenan di hati :)
KLo u dekat KL, bleh jugak elya rekemen kan..he3

MiEzA said...

dear, photoaura nye pic mmg superb.. sgt worth if hired them..
n sgt frustrated if kita sgt2 harap x dpt mcm yg miza rs ms my e-day. so,once confirm date tuk nikah n sanding miza trus contact my dreaming OP. alhamdulillah dia available..
so dears, keep google ya.. xpon amik je org yg photoaura suggest to tuk snap pic then mintak photoaura tuk edit ur wedding pic..

miey anna said...

same with me dear..uhuuu...so sad kan x leh nak booked him..uhuk..skunk tgh mncari yang lain..uhuuu..=(

Google Analytics Alternative