Followers

Follow by Email

Thursday, October 28, 2010

Real Wedding - Pink & Grey

Salam peesp!!

Tengah-tengah blog hoping, sekali terjumpa lah tema color idaman kalbu ku. But mine is Pink-White-Grey. Tapi bila terpandangkan combination color-color tersebut telah membuatkan jantung saya berdegupan dengan pantasnya kalah lari kena kejar dengan anjing. LOL..... Over explain pulak. =P 

Okeyh tipu jer lah kan nak berdegupan sebegitu. Cuma tertarik dan teringin nak buat ala-ala macam tuh jugak. Haaaa, real wedding siapakah? I don't know tuan empunya diri ada blog ke tidak. But, izinkan saya tempek gambar anda di sini yer. Saya memuji, bukannya mengutuk. ;)


Combination of pink shades + grey. It's soooooo lovely. 


Even the attires pun nampak sangat sweet kan? Designed by Zery Zamry. Piccas credited for him.


Pelamin tak heavy, they played with colors. Congrats to Ari Wedding Couture for his well done job. Piccas credited for him. Saya sangat berkenan dengan couch tersebut. I want - i want!! *sila lempang sikit*


Itu jer gambar yang mampu saya temui. Hall decorations tak dek lah pulak. Selain pelamin, hall decoration pun memain peranan yang penting. Part hall saya tak kisah sangat since majlis saya nanti kat rumah jer. So, saya hanya perlu fikir living room tuh nak nampak besar jer. That's my routine job, i don't think it would be the big problem. Hehehehe....

11 comments:

Zumie said...

hmmm lawa la...huhu makin sibuk u kan...:)

WillBe.Mrs said...

dh kene la tu theme ni...u dh leh curik2 n copy paste idea nih utk weddg u...hehehe

ElyaElmo said...

oowh ariwedding ke??
sentuhan dieee mmg classssssssssss nyahhh!!!ekekeek...
couch die tu mmg idaman semua org kan!!!!!

anaztasias einz said...

OMG !! Sweeet !!! fall in love too !

sk said...

pink + grey mmg sgt 'in' sekarang. pelamin mmg cantik. nampak mewah!!

cik syahira said...

assalamualaikum amy,

since kamu terror bab deco-deco ni rajin-rajin la sharing caring tips ye. hi2x

over all, paling memikat hati ialah deco langsir tu. nak deco kat rumah pun nampak menarik! wink

masmOna said...

wow..mmg menarik hati sungguh warna2 itu. i suka couch itu jugak! wuwuwu

K.I.N.A said...

OMG..sukeeeee..!!!!!..

ashra said...

so lovely n sweet..suka2.kalu amy amik ni pun,kita setuju..hehe

d'Fedrin said...

uniknye shades of pink and grey...

cantik2 !
You can have the couch.
Hahaha. :p

hayati said...

owh yang ni majlis kawen akma aka kemek kot namanya. blog dia republikjiwa.blogspot.com

Google Analytics Alternative