Followers

Follow by Email

Thursday, October 28, 2010

Promotion For B2B!!

Salam peeps!!

Pagi-pagi lagi dah ada berita gembira buat bride to be yang sedang mencari photographer untuk wedding dan juga pre-wedding. It's promotion time peeps!! So better you grab this chance since the price is sooooooo tempting. ;) 


Click for larger. Package photography + make-up by Gorgeously Done. For more details boleh ke FB Pretty Peektures. Saya rasa saya ada second thought sekarang but i've already paid my deposit to my OP. T_______T


This one pulak adalah promotion photo shoot dalam studio. So untuk sesiapa yang plan nak buat pre-wedding, harganya sangat-sangat lah berbaloi-baloi. For further detail boleh ke FB Serindit Photo. Tarikh tinggal berapa hari jer lagi, call them asap and make an appointment. Btw, tak sekiranya untuk pre-wedding, untuk graduation ke, family ke, or even gambar dengan kawan-kawan pun boleh jugak.


Okeyh, enough for today's promotion. Will sharing more promotion if saya terjumpa atau ternampak. Sharing is caring kan kawan-kawan? ;)

4 comments:

AnEs said...

wehuu!pagi2 buka da nampak promotion..hehe..amy,jgn risau2..insyallah ada rezeki kat tempat lain..amy punye OP pun mesti tak kurang best kan?

cik syahira said...

assalamualaikum amy.

pagi-pagi dah buka entri dengan promotions yer. senyum readers kamu nanti sbb sharing caring info superb menarik n beneficial ni.

sy sedang survey harga OP juga sekarang ni. nak collect as much info as possible. utk bertunang nanti.

kalau service baik, insya Allah akan extend sampai wedding pun hire org yg sama. he3x

ElyaElmo said...

mekaehh amy...since dh nk ujung thn...ramai vendor buat promo kan...rambang mata btol dgn promo2 yg dibuat ni...sigh..elya tak buat booking lagi...pening nk memilih..hu3

WillBe.Mrs said...

best2....tp nak zassss terus ke webpage xbole lak sbb kne block kt opis ni...xpe kang blk umh i bkk...tq2...MODE: hepy

Google Analytics Alternative