Followers

Follow by Email

Monday, October 18, 2010

Her 1st D.I.Y Project - Part 2

Salam peeps!!

Cubaan pertama untuk project d.i.y yang pertama telah berjaya disiapkan dalam masa sejam. Sejam hooookeeyyhh!! Dugaan sungguh bila tiba bab-bab kreativiti mengikat reben. Memang failed yer, but after all i managed siapkan dengan jayanya. *Clap-clap*. 


It's pink-white theme. 


Oleh kerana cubaan pertama ku berjaya, esok akan sambung buat lagi. Sehari dapat siap satu pun dah kira okeyh sesangat. Jangan tak tahu, sempat mencuri masa di opis pulak tuh. Hehehehe....

Malam ni pula, jika tidak ber'kick-boxing, saya nak buat project d.i.y yang kedua. Dengan harapan adik ipar ku sudi membantu. Takut blank tak tahu nak buat macam mana nanti. ;)

9 comments:

WillBe.Mrs said...

best2...gud luck...bpe byk nk kne siap kan tu...? i pun suka sgt DIY ni...mencabar kan..? hehehe

Dayu said...

ikat riben kat kad ke amy??
nak men DIY ni mmg kena start awal kalau tak meleleh air mata kang..
go..go..go amy!!!

meo said...

cntik & cute

yonna said...

phewwitt! kad ke akak? :p kemasss! hehe mana tau lepas ni boleh jadikan bisnes ke :)

ElyaElmo said...

ramaiii org sukee buat wedd kad yg ade riben kann!!!
elya pun suke..nmpakkk cam englsih style sket kan..he3

luvira said...

waaa...cantek...warna pink lagi..

btw, nak tanya, yang beli kat mydin tuh bape rm ehh??ape nama benda tuh??kalau tak jumpe nanti lew terus tanya kat ales girl kat situ kan..

sebab ira pun rancang nak DIY kad masa nikah nanti..

TQ ;)

~ mizzAmy ~ said...

LUVIRA :

dear, yg beli kat mydin tuh bukannya kad. tapi yaasin. hehehe....

luvira said...

lor..ye ke..hehehe..salah paham lew nih..

ok2..TQ ;)

nizam omar said...

cantik tu..kemas..pelan2 kayuh..hehe

Google Analytics Alternative