Followers

Follow by Email

Thursday, October 14, 2010

Color Trend For 2011

Salam peeps!!

Pada mereka-mereka yang sedang mencari warna tema untuk majlis pertunangan ataupun majlis perkahwinan tahun 2011, boleh lah cuba-cuba usha those colors. Hope this entry will help you peeps. Mana tahu kot-kot still ada beride to be yang sedang pening memikirkan warna yang sesuai untuk your big day nanti. Color ni sebenarnya penting dan sebolehnya biarlah ianya sesuai di pakai pada tahun tersebut dan semestinya bersesuaian dengan si pemakai. ada gaya nak jadi fashion designer tak? sila lah muntah hijau yer.


I love pale red-violet. Maybe i'm using that color for my family attire. Piccas credited to A Wedding Sketchbook.


While oyster grey for his family attire. Piccas credited to A Wedding Sketchbook.


While mine and him, I'm still considering white as our base color and maybe a liltte bit pink. Just wait and see the actual output soon. ;)

10 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

waaaa
thanks amy hehe
memang ja dah pilih warna mane laah tahu kot2 berubah lagi ker

sharifuddin N shakina said...

yes..1 lg info yg bernas dr amy..kina suuuukeee..kina punye pilihan warne pink+gray utk recep,nikah antique white bertandang xtau lg..maye dark purple..

Renee Meow said...

meowmeow amy.. :">

beshnyer wedding sketchbook nie.. thanks dear tp tips pasal site tue..


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

cik syahira said...

assalamualaikum amy.

ni email syira utk fb, syahira.fauzan@yahoo.com
sorry lama tak update sebab busy nak siapkan final project Master. wishing me best of luck yer. dah la my sweetheart outstation dan lost contact 2mgu sob sedih..

AnEs said...

thanks babe! anes tgh cari2 lagi ne color theme..haha..tatau la nak color ape..tengok sume pun mcm cantek je!

ReYNa said...

harusla letak warna pink sikit kan.nama blog pon pink dress.hihiih.

anaztasias einz said...

saya nak unggu juga heheh aci tak? hehehe

Durruz Azam said...

i masih stuck dgn kaler 2010,

walopon wedd 2011...

cengganeeee....hehehe

Rilla said...

Wawawa, banyaknye choice *.*

Btw dear, Rilla ada bagi Amy award. Nanti amik kat blog Rilla k

meow said...

wah.... pink best

Google Analytics Alternative