Followers

Follow by Email

Wednesday, October 20, 2010

Beautiful Blogger Award From 3 Beautiful Bloggers

Salam peeps!!

Setelah 2 bulan berblog di The Pink Dress Diary, tak ku sangka-sangka akan mendapat award. Ceeaaaa, macam ucapan artis pulak. Hahahaha.... Sila lah muntah hijau yer. Btw, thanks to Renee, Rilla dan Aley for the Beautiful Blogger Award. Sangat-sangat terharu kerana kalian sudi memberi award tersebut kepada saya. =P 



SYARAT2

1) Thanks the person who give you this award (thanks to Renee , Rilla dan Aley)
2) Link that person at your blogroll (already linked both of you at my frens list blog.)
3) Spread to 15 blogger which you think awesome (wah..... so many haa? )

http://kandadindawithlove.blogspot.com/   (bagi balik jugak dekat Rilla)
http://willbemrs.blogspot.com/   (bagi balik jugak dekat Aley)

4) Tell 7 things about yourself

7 things about myself :
- saya adalah seorang perempuan yang suka berdikari. to be truth, since I got to know my fiance, sejak itu saya macam tak reti nak berdikari. owhh, please i have too coz hidup ini kita tak tahu penghujungnya macam mana.
- saya adalah seorang yang tak kreatif langsung. tapi kerjaya saya menjurus ke arah kekreativitian.
- saya adalah manusia yang suka memerhati. tak kira perhatikan orang ataupun apa-apa jer yang ada disekeliling saya. jangan salahkan saya jika kadang-kadang saya nampak benda-benda yang cuba disorok oleh kamu-kamu dan kamu kerana saya dapat detected. =P
- saya adalah pendek dan gemuk. sila jangan percaya dengan gambar jika gambar-gambar saya menunjukkan saya tinggi dan kurus. sila jangan percaya!!
- saya adalah gelap. so sila jangan percaya jika gambar saya nampakkan saya cerah. kuikuikuikui.....
- saya adalah apa yer??? hahaha..... lima sudah lah ekh?? =P


Okeyh, done with one award. Got another one, nanti saya update yer. Agak busy sikit lately nie, dengan katalog company nya nak kena settle. Tak pasal-pasal jump terus jadi graphic designer. Never mind lah, seronok juga kadang-kadang buat kerja yang tak sama macam kerja harian kan? ;)
 

6 comments:

Renee Meow said...

welcome dear.. :) i pun baru jer dpt lagi award ni.. aii berpusing award nie antara kite..hehehe ;p


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

WillBe.Mrs said...

hehehe...wlcome tayunk...i dpt lg award tp nk say tq jgk kt cni utk u...tqvm...ngeee

iedayah said...

congrates dear tuk award tu..keep it up..

AnEs said...

amy!tu macam link anes je..betul ke?hahaha..

~ mizzAmy ~ said...

ANES :

yup-yup... betul-betul. sila amik!! ;)

adorable ~A.N.A said...

hye dear all.. salam kenal..hihi jom exchange link..i ni malu2 kucing..ngee :P

Google Analytics Alternative