Followers

Follow by Email

Friday, September 24, 2010

Sewa Canopy Di Kelantan

Salam peeps!!

Stress pula bila mana try nak google pasal perkhidmatan sewa canopy di kawasan Kelantan dan Terengganu amat-amatlah susah. Ada tuh ada, tapi tak banyak choices. 

Sebagai blogger yang baik hati, saya suka sharing benda-benda yang saya cari kat B2B yang senasib dengan ku. Nih pun bertujuan sebagai rujukan buat saya sendiri. Sometime, saya buka blog saya through my BB anywhere jer. Tak payah nak susahkan diri bawa my pink diary yang gedabak tuh.


 Credited to this blog.


Dj Canopy
Contact : zawawi : 019-9092 901 , shikin : 013-923 3325
Email :  djcanopy99@gmail.com atau djcanopy99@yahoo.com

Izzs Canopy 
Contact : 012-9522603, 019-9983093

FR Canopy
Contact : 019-956 2777 (Fadil), 014-845 9777 (La)
Email : frcanopy@gmail.com

GDWM Kok Pasir
Contact : 0129664931 (En. Abd Ghani Yusoff)


Yang listing kat atas nih hanya untuk sewa canopy sahaja yer. Not including catering. Orang Kelantan still kuat lagi dengan budaya gotong-royong. Lagipun, jimat pun jimat cuma agak penat lah kan. What to do, dah parents decided macam ni. So, bertindak mengikut arahan jer lah.

Saya listkan few jer, jika ada yang ingin menambah dipersilakan. Dan saya cuba update from time to time. ;)

 

8 comments:

sharifuddin N shakina said...

nak buat kaler pink juge..hehe..

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehhee.. sy lebih suka guna catering.. sebabnya, sy nak saudara mara sy epy dan xpenat bila sy kawen kelak.. dorg hnya perlu pasang badan ,dtg ke majlis sy n menikmati hidangan yg di sediakan aje.. :)

Redbloodsnow said...

ek'eh..lawa ah hiasan canopy n meja tuh ek. simple :)amy nyer wedding tahun nih ker yang?

~ mizzAmy ~ said...

ZIE :

my wedding next year, 03092011.

meo said...

3 sept ? eh, my gf besday... huhuhu

Malia & Faizal said...

mizz Amy..thanks 4 sharing.. sy pun tgh mencari sewa canopy kt KB..Nsb baik jmpe your blog =)

-MALIA-

cikhuda said...

hi i am ur silent reader. u r from jerteh rite? cz i pon dr jerteh. n wat wedding di sane on sept ni. if i am not mistaken, kanopi cntik2 skali dgn scallop tu, ade di alur lintang. but i didnt got his hp no. will try to get from my aunt kt sane.

~ mizzAmy ~ said...

cik huda :

thanks for the comment. nanti dah tau, please let me know sebab tak cari lagi canopy mana utk di sewa. ;)

Google Analytics Alternative