Followers

Follow by Email

Friday, September 24, 2010

Love At 1st Sight - Hantaran Thingy

Salam peeps!!

Actually, saya memang tak terfikir lagi nak buat hiasan hantaran yang macam mana. But........ Once I visit this blog, suddenly i'm in love with the hantaran yang ada bantal-bantal nie. Owhhh i'm really in love at the first sight. Chantek lah puloq...... It's sooo simple but really exclusive. No heavy decoration. 


Piccas credited to Arma Wedding Couture.


Dalam pada duk google-google, i found his blog. Beliau ada ajar cara nak buat those kind of bantal. Nampak macam senang ajer but belum cuba belum tahu kan? Am I gonna make another D.I.Y projects? Cannot decide it yet since nak kena kira budget D.I.Y dan beli je bantal yang dah siap tuh berapa agaknya perbezaan harganya yer? Ada sesiapa yang pernah survey pasal bantal hantaran nie? 

Verangan tak salah bukan? But back to real life, kena tengok balik budget ku macam mana. If still dalam budget, boleh lah nak buat ala-ala macam tuh kan? Apa-apa pun, survey it first. Okeyh, jom sambung verangan jap..... =P

5 comments:

sharifuddin N shakina said...

yes2..mmg cantik & sweet..ada gak bantal kaler hitam kan..tp yang penutup tu memang nampak unik..

Redbloodsnow said...

eee...a'ah lah yang. lawa hantaran design tuh. simple but lawa n kemas je kan...ailike

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. memang cantik2.. tp mcm awak ckp gak ar, smuanya kena dlm budget.. :p
kalo boleh xmo over budget.. :p

nak ikut berangan boleh tak?? :p

~dARlee zURiS~ said...

cantik.simple aje kan

ok.sambung berangan lagi
hihii..

Rilla said...

Suka jugak yang bantal-bantal ni, tapi macam mana dia buat bagi stabil and tak jatuh ek?

Thanks for sharing the link.

Google Analytics Alternative