Followers

Follow by Email

Thursday, September 2, 2010

Kenapa Tak Dek Kasut Cantik?

Salam peeps!!

Rasa nak meroyan je, dah sebulan lebih hunting for kasut. Tapi hanya sepasang je yang berjaya menarik perhatian ku. Ada lah yang tertarik tapi mahal ya ampun, if RM200 and below should be no problem. If more than that, memang saya agak sedikit kedekut. Tujuan mencari kasut adalah untuk raya. So, sepasang dah dibeli last two weeks. Tapi dah siap pakai dah. T_____T 

Now, looking for another one. Tapi tak dek yang berkenan di hati. Kenapa kat Charles & Keith pun banyak yang tak practical untuk dipakai yer?? Pelik-pelik ajer design nya, dan untuk pakai berhari-raya memang sangat-sangat tak practical. Gila kot nak pasang2 tali and so on kat depan pintu or tangga rumah orang. T_____T

Any idea kedai-kedai kasut yang tak terlalu mahal and design dia not bad and also quality lebih kurang Charles & Keith? Penat lah pusing mall. No Mid Valley since saya dah puas pusing dah, tak dek kasut yang menarik. Kat Robinson pun sama. Diorang nih sorok kasut yang cantik-cantik ke?

Okeyh lah, baju raya almost siap. Tinggal tudung raya je lagi yang tak complete. Dah beli kan 2 pasang kat Najjah that day dalam entri ini. This weekend nak ke situ lagi, looking for another 2-3 tudung. Love their tudung sebabnya selesa. =)


3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

bukan senang kan nak cari kasut... huaaaa dah rasanya

~dARlee zURiS~ said...

dah ada baby lagi susah nak cari kasut
heels langsung tak blh.mau terpeot bila dukung si kecil tu nanti.
yg comfort...design cam org2 tua aje.
warghhh..susah juga nak cari kasut ek.

ashra said...

haha.btul2.kalu nak beraya,kasut bertali bagai,sgt la leceh nak buka pakai.melambatkan perjalanan je..org lain da ke depan,kita terkedek2 kat belakang.

hehe.sok kalu amy da ada anak kecil,kasut tinggi pun tak praktikal sbb letih nak dukung anak,nak bergaya lagi.keke.

Google Analytics Alternative