Followers

Follow by Email

Friday, September 3, 2010

Berbuka Di Belanga

Salam peeps!!

Dua hari yang lepas, saya sempat berbuka di Belanga, Mid Valley dengan kawan-kawan saya dan Encik Tuney. Memang dah lama planning, dan hampir cancel perancang berbuka kami. Alhamdulillah, at last berjaya juga berbuka bersama mereka. 


Yours truly. Time nih Encik Tuney ke toilet. So, dia tak join sesi bersnappy-snappy.


Kakak ngada-ngada dan Yatt. Yatt nih kerja satu bumbung tapi company lain-lain but yet the same big boss.

 
Those yang selulu ke Belanga sure dah tahu apa yang best. Nasi kerabu memang sedap, nasi lemak pun not bad and also asam laksa. The rest, saya tak pernah try. And baru saya terperasan yang ada coconut shake di Belanga. Ya ampun...... dah berzaman tak minum coconut shake. All those foods are more to Kelantanis. Not soo manis lah, but yet memang semua food kat situ sedap.


Harap maaf yer jika ada yang terkecur air liur ke apa. Tiada tujuan nak buat begitu. Hehehehe.... Okeyh lah, selamat berhujung minggu dan selamat bercuti buat mereka-mereka yang dah mula bercuti. Saya nih je mood nak raya tak mari-mari lagi. Gaji ku tak masuk-masuk lagi ni, macam mana nak pergi servis kereta?? T__________________T. Okeyh-okeyh, stop the craps. Have a nice weekend all. =)


3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

coconut shake?
zuris 1st minum tu pun kat kelantan.
so far..tak pernah jumpa g kat tempat lain.
sedapnye....

sharifuddin N shakina said...

kina 1st time minum kat coconut shake kat melaka..memang fames coconut shake tu..kat klebang..dekat sejam beratur..

Nora a.k.a Aira said...

sedap je lihat , waaa lama xminum cocunut shake =)

Google Analytics Alternative