Followers

Follow by Email

Wednesday, August 18, 2010

Kenapa Buka Blog Baru?

Salam peeps!!

Ada a few bloggers tanya kenapa saya buka blog baru? Memang sebenarnya saya amat sayangkan blog lama. Mana tak sayang, banyak cerita ada dalam blog tersebut since 2007 lagi. Tapi apa kan daya, ramai pula yang tak diingini tahu pasal kewujudan blog tersebut. Kalau yer pun mereka lupa URL nya, mereka google saja 'mizzamy' dan akan terus ke blog tersebut. Tak ke tak best namanya? 

Lagipun, saya tak nak kisah-kisah lama saya dibaca oleh Encik Tuney. Saya tak nak beliau jealous or whatsoever. Even beliau tak tahu URL blog baru, tapi beliau tahu akan kewujudan blog ini. Cuma, dia tak dibenarkan membacanya. Saya akan malu tahap kuasa empat juta jika beliau baca nanti. 

Kewujudan blog ini adalah mengenai kehidupan baru saya. Cerita lama adalah diari lama, dan saya perlu menutupnya rapat-rapat. Past is past kan? Now, diari baru dan saya akan cuba sedaya-upaya untuk lebih matang dalam penulisan blog. Kadang-kadang mood English, kadang-kadang mood 'pasar', dan kadang-kadang mood 'skema'. Harapnya ada yang sanggup melayan karenah entah apa-apa saya ni.Bye-bye peeps!! ;)


p/s : semalam 1st time berbuka di rumah. teruk kan? asyik makan kat luar je. T____T

3 comments:

Anne M. said...

yeap.
past is past.

ashra said...

hehe..bagus gak idea amy ni.
btul tu..yang lepas,biarlah berlalu kan..
mulakan langkah baru nafas baru..chewahh..hehe

Super Nia Hana said...

sokong!
tp watashi tetap stay dgn blog lama.eheheh

Google Analytics Alternative