Followers

Follow by Email

Saturday, August 21, 2010

Iftar Di Pannaz

Salam peeps!!

Hari Khamis yang lalu, berbuka di Pannaz, Damansara Perdana. Kat situ ada disediakan buffet. Harganya RM39.90, tapi for me tak berbaloi. Pilihan makanan tak banyak seperti di Vistana Hotel tapi kuih-muih dan dessert di Pannaz sedap jugak. Even ayam masak lemak pun not bad. Tapi tuh la, choices of food tak banyak. Rasa macam rugi je. Dan ada sedikit rasa bersalah pada Encik Tuney. 


Piccas taken from here. You peeps can go there too for better review.


But, the foods was not bad. If nak makan bukan buffet untuk berbuka, kena call dan tanya lah. Rasanya better makan yang bukan buffet. Harga pun berbeza lah kan. 

Owh btw, saya bukan boikot Pannaz, cumanya pandangan peribadi. Terpulang pada masing-masing nak nilai its worth to spend or not. For me, sure i'll say nope. Tempat buffet yang best adalah di Villa Felda atau Dewan Perdana Felda. Sangat-sangat worth it.

Okeyh lah, update cerita lain later. Asyik pasal buffet je, bosan jugak. Tapi sepanjang bulan posa ni memang banyak aktiviti men'google' tempat makan. Hehehehe.... =)
    

0 comments:

Google Analytics Alternative