Followers

Follow by Email

Tuesday, July 13, 2010

~ Popmyberry Versi M.A ~

Salam everyone!! Haaa... tajuk kat atas tuh takdek lah nampak M.A benggggg sangat kan? But then, i'm tooo pissed off with the casing that i bought last Sunday at their shop.


The shop at SS15, Subang Jaya. Piccas source from google.


Pada mereka-mereka yang gila dengan blackberry sure you all pernah dengar dengan Popmyberry kan? And same goes to me, which is i'm tooo excited to get a few casings berwarna-warni untuk dipakaikan di BB saya.

But then, when i reached there, only a few casing je yang menawan hatiku. Yang silicon casing RM18 tuh totally rejected since the design was too bad for me. Sorry guys, i'm graduated as Industrial Desing a.k.a Product Design, I'm quite good in define about product design. So, ur silicon design should be redesign if want to get more market.

Then, sebab yang murah tak menawan hati ku, maka nya kena lah tengok yang mahal sikit. Then, M.A tertarik lah with the purple casing. Yang purple nie jenis aluminum shell casing with silicon inner. Ada dua layer casing lah lebih kurang. Then, you know what, pakai sehari je terus jadi macam nie.........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Haaa tuh dia, tercabut you all!! Camno tuh? Beli bendalah nih dalam RM38, tapi pakai sehari dah jadi camtuh. Tak ke hampagas??


Oleh kerana M.A dah terkena yang tak berkualiti, kawan-kawan blackberrian ku, if you all nak beli jugak kat situ, please be make sure gam-gam or glue ke apa tuh adalah ketat and tak tercabut. Ohw ya, if nak beli yang ada manik-manik blink tuh, dinasihatkan juga agar tak perlu lah untuk membazirkan diri. Beli casing plastik kat uptown then carik manik and buat sendirian berhad. Kalau tercabut pun tak per, tahu yang diri sendirian berhad yang buat and design.

Okeyh, amat-amat jarang M.A buat entry untuk kondem kan product. But then, when i've face it myself with the things yang sangat-sangat hebat dan heboh diperkatakan, tapi hasilnya adalah hampeh terus lah pissed off kan?

Ohw btw, if sesiapa teringin nak shopping the products you guys can visit their website here.

8 comments:

~dARlee zURiS~ said...

wohoo..camnie lah bila org kecil marah.hehee..
yelah kan amy.beli mahal2.so kita expect bagus lah.tengok2 jadi camtu.memang hangin lah.

~LP Lum~ said...

salam amy~

huhu... sedeynay ar pulak... teruk gak kan, rege xsetanding ngan quality..

datz y, sy lebih suka beli yg biasa2 nya product.. kalo ada sumthing, xar terasa sgt... kecuali ar mmg kita tau, product dorg memang bgs n berkualiti.. jd, spend lebih pun xpe... :)
berbaloi baloi kata celcom blue... :p

Anne M. said...

memang sakit ati,
dulu orang pernah beli casing hp jugak..
pakai time nak pasang..
patah terus..
melayang puluhan ringgit

meo188 said...

wow purple... tp jatuh lak... huhuhuhu

ashra said...

la..siannya.kena beli lain la gtu ye.
mmg ar,zaman skang,susah btul nak cr brg berkualitikan..

kerangRebus said...

ind.dsign?ipt mane?

popmyberry said...

hi,

anyways thanks for the feedback on our product and we're sorry that this has happen to your casing. Jadi x apa, just email us ur contact details and all to info@popmyberry.com and we'll arrange a replacement for you ok ?

meo188 said...

wah, replacement... bagus2....

arap2 replacement tue ok... huhhuhuhu :p

Google Analytics Alternative