Followers

Follow by Email

Monday, July 5, 2010

~ Lunch Date @ Delicious ~

Salam everyone!! Last Saturday, M.A ke Bangsar Village. Encik King Kong ajak lunch together-gather di situ. Ingat nak lunch kat Chawan ke apa, but then he suggested to have lunch at Delicious, Bangsar Village II.

To be truth, first time M.A masuk Delicious. Memang duk teringin nak masuk sebab I love to see the interior of the cafe especially Delicious at Jalan Tun Razak. Dekat je dengan ofis M.A, but never get chance to reach there. I should ask my colleagues having lunch or dessert after work.

So, sebab tak tau apa-apa yang best, M.A main order je. Haaa, nih satu kelemahan M.A. If makan kat tempat-tempat yang agak expensive nih and not using my own money, i'll try my best to get a meal yang murah-murah je. Nanti M.A rasa terhutang ke, haaa rasa macam bersalah pulak if nak makan over-over. Padahal si tuan tuh tak kisah pun. But yet, me myself yang ada that feeling of guilty.


Piccas taken from the Delicious website.


Stop the craps!! Delicious kat Bangsar Village II nih boleh tahan ramai jugak customers yang datang. Almost full house lah. Nasib still ada seat, so tak perlu nak tunggu-tunggu ke apa.


His meal. Burger apa entah, tapi nampak macam sedap jugak...


Mine is Classic Beef Lasagne. Mula-mula macam sedap je, lama-lama muak ya rabbiii.... Tak habis pun you all. Air pulak, kureng lah pada M.A since diorang tak sediakan air tuh secukup rasa. Nak manis, kena taruk air gula sendiri. So, rasa yang sepatutnya sedap jadi tak berapa nak sedap. Kalau tahu, baik mintak coke je. Murah lah sikit... T_____T


Dessert nih nama apa entah. Tapi dalam dia ada banana, yg putih tuh cream dia. Perghh... It was sooo yummyyy.... M.A rasa, desert kat situ semua macam sedap je.


The foods, so-so je kot unless the dessert. Ada sesiapa yang selalu lepak makan kat sini? Tahu any menu yang sedap? Leh lah suggest-suggest kat M.A. So, that next time boleh try makan lagi kat sini. Hehehehe......

7 comments:

kerangRebus said...

rajinnye bjalan makan...~~mahal x? desert inti bnana tu bape hinggit?air?~~=_+

Super Nia Hana said...

yeahh..watashi sokong...food dia so-so jek..

beef lasagne tu mmg sedap..tp lelama...muak
huhuhu

Anne M. said...

asyik makan je..
berat badan naik tak?

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe... pencuci mulut tu, nampak memang sedap... :)

Amni said...

Sedapnyer... nak jugak! =)

meo188 said...

wah... tringin nk gigit beger tue... look tasty...

Redbloodsnow said...

patut gak lah name tmpt tuh name delicious ek. mmg nampak delicious makanannya suma ah yang

Google Analytics Alternative