Followers

Follow by Email

Saturday, June 12, 2010

~ Wedding Mereka ~

Salam everyone!! Cerita last weekend, this weekend baru nak update ekh? Nih namanya cik Amy yang sangat kemalasan.

So, hari sabtu yang lepas, M.A dan Encik King Kong telah ke Balakong-Kajang nunn menghadirkan diri ke majlis persandingan kawan sekolah M.A iatu Raimy. Ramai pulak kawan-kawan perempuan M.A yang datang, soooo excited jugak. Ala-ala macam small gathering pun yer jugak. And tak terkecuali killer question from them lah kan. Dan macam biasa, M.A akan jawab the same answer lah. Hahahaha....


With the girls and ladies. Kawan-kawan M.A masa MRSM Terendak 1997-2001.


Encik King Kong yang sangat jarang nak senyum bila bergambar. Sila abaikan muka M.A yang bulat sebulat bola itu. M.A dah gained weight lah, dah naik ke 45kg. Now, encik king kong tengah nak train M.A untuk dapatkan balik 40-42kg with lower fat dalam badan M.A. Yeayy-yeaayyy....


Hari Ahad pula, M.A ke Pandan Indah untuk menghadirkan diri ke wedding cik Zla. Tersesat jugak lah, sebab peta cik Zla tuh macam agak confusing. Hehehehe.... M.A suka tengok pelamin dan baju wedding beliau. Very the sweet. And one more, the bride looked sooo slim on her wedding dress. Ke sebab si designer buat baju tuh kena dengan susuk tubuh dan ketinggian beliau? Serious nampak sangat chantek!!


Cik Zla and Azwan. Zla nih kawan satu kolej masa kat UPM dulu. We both K-11, banyak jugak story cintan-cintun M.A masa dolu kala yang beliau tahu. And Azwan pulak kawan sekelas M.A masa matrikulasi. Budak MCKK uuuu...... Both of them putih melepak, dapat anak sure putih gebu lah kan. Nanti kita kawin-kawinkan anak kita yerk?? =P


M.A tak sempat pun nak tengok beliau posing-posing bergambar since M.A chow awal masa tuh. Bukannya apa, M.A bawak encik king kong bersama. So, cannot gedik-gedik lebih lah kan. Dulu single-mingle, boleh lah nak berhuha-huha sana-sini. Now dah ada bf yang kuat jugak cemburunya tuh, so kena lah pandai main peranan sikit. Ohh btw, very the sweet kan pelamin beliau? And her dress too? Cik Zla, where did you tempah ur baju ekh?? Me like it.... Piccas credited to her.


Weekend ni pun banyak jugak wedding invitations. Cuma M.A sempat pergi untuk esok sahaja. Hope can meet my besties lagi di sana. Seronok jugak pergi wedding orang ni, macam small gathering pun ada jugak, kan?

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

macam excited nak baca story wedding amy pula
;)

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe... sy pun esk ada jemputan dr customer... terpaksa pegi sebab kalo tak kang apa lak yang dia akn ckp wlaupun dlm atie amat mls nak poie... :p

Anne M. said...

sonoknya tgk..

kengkawan bnyk jugak yang kawen,tapi tak dapat pegi..

risau jugak..
dah kena ugut neh..

:kenduri kau aku tak nak datang"

cHeRyNa PiReS said...

tak teruja. sebab nieh bukan gambo kawen amy!:P

tp kak sha suka tema dia. cantik...memang cantik:)

Redbloodsnow said...

eeee pelamin die sgtttt cantik ah. n teknik photography yg sgt indah. nice shot :)

Google Analytics Alternative