Followers

Follow by Email

Friday, June 4, 2010

~ Pening M.A Pening... ~

Salam everyone!! M.A agak kecelaruan fikiran memikirkan masa depan M.A. Okeyh, ayat adalah tak boleh blah lah kan!! Sila gelak secara berjemaah yer. Hahahahaha....

Tapi betul lah you all, M.A tengah pening memikirkan sesuatu hal di mana jika M.A kata YA. Semuanya akan berubah. Jika M.A kata NO, M.A is still M.A yang sekarang ni. YES and NO ada pro and conts dia.

M.A dah dapatkan nasihat dan pandangan orang sekeliling M.A, and most of them really hope that i'll choose YES. Sekarang ni, semuanya tunggu jawapan dari M.A je. Nak ke tak nak? Susahnya you all!! Kenapa lah M.A nih jadi manusia yang sangat complicated? Suka fikir sesuatu sampai sakit kepala. Kenapa nak kena fikir-fikir bagai nak pecah kepala? Bukan setakat fikir ajer, sampai nangis-nangis duk fikir yang bukan-bukan. Istikarah dah buat, cuma tak cukup lah 7 kali. Lagipun perkara ni baru je diusulkan dalam minggu ni. T____T

Actually masa dah makin hampir. And M.A nak kena decide as soon as possible. Kalau tak, memang bertambah sakit kepala lah M.A nanti.

'Ya Allah Ya Tuhan ku, kau tunjukkan lah hamba Mu ini jalan mana harus ku tuju. Kau kuatkan lah aku dalam menempuhi segala dugaan yang akan ku tempuhi nanti. Amin Ya rabbal'alamin... '



p/s : kadang-kadang, apa yang kita nakkkkk sangat-sangat, kita tak dapat. bila benda tuh kita takkkk nakkkk, tetiba je kita dapat. Allah S.W.T tengah menguji M.A sekarang ni. M.A kena kuat sebenarnya.. T____T


10 comments:

puterikurekure said...

ni pasal kawen atau keje?
hmm...

memang semua benda ada pro and cons amy. kalau ikukan, ada anak pon ada pro & cons juga. tapi bila balek tgk muka anak, terus hilang semua cons tu. hehehe~

Zumie said...

do the best dear..kebhgiaan kat tgn u sendri hehe cam2 tau jek i kan

::misz maney:: said...

mmm..adekah?? say YES..hihi..tapi terpulang la pada Amy sendiri..semua keputusan berada di tangan amy kan :)) so jangan pening2 da dear..

Anne M. said...

yes!yes!yes!


take a risk and make a change..

manusia..

ingat kehidupan sentiasa berubah2..
mcm ombak dan pantai...

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehhehe... apa yg keliru sgt tu amy??
apa pun, semoga awak dpt wat keputusan yg terbaik... :)

cHeRyNa PiReS said...

dear...
follow your heart, your head...and most importantly ilham dari Tuhan.

you know what happened to me, sungguh2 nak buat tp bila gerak hati dan akal fikiran berubah...kita tawakal pada Allah...k?

cHeRyNa PiReS said...

dear...
follow your heart, your head...and most importantly ilham dari Tuhan.

you know what happened to me, sungguh2 nak buat tp bila gerak hati dan akal fikiran berubah...kita tawakal pada Allah...k?

fndrocka said...

macam ada rombongan meminang datang je

Latest Entri : Rumusan Lagenda Budak Setan

meo188 said...

erm, layan cite jim carrey 'Yes man'...

dan mungkin ia akan meberi smgt kat cik amy utk membuat keputusan...

take a break, have a kit kat :)

Diya said...

Harapnya, Dia permudahkan akak buat keputusan tu. Keputusan yang bakal ubah hidup kita kelak, memang susah nak di buat kan. Tapi, bila kita dah cekal dengan keputusan yang sama, insya Allah semua benda akan nampak mudah *ceyyy, mandai je diya ihiihi

Google Analytics Alternative