Followers

Follow by Email

Saturday, June 26, 2010

~ Patut Ke Tak Patut? ~

Salam everyone!!

Him : I tengah berdiet ni, kena fokus betul-betul dah diet kali ni.

Me : For what?

Him : I just want to shrink a little bit.

Me : Owhh okeyh, nice jugak sebab nanti tak dek lah nampak pendek sangat.

Him : Tapi kan, bulan 7 ni ada tournament lagi untuk bina badan. Boleh tak I join? For the last time?

Me : *BLUR*

Him : Tak boleh ke?

Me : *i terkedu dan tak tau nak jawab apa*

Him : Never mind lah, i tahu u tak kasi.

Me : *still diam sebab mula rasa serba-salah*


Seriously, I don't want to be like a queen control or what. It's just the thing that i hate most to watch. Memang lah suka tengok abang body ketak-ketak but not to see them in tournament like Mr KL or etc. Serious sangat menggelikan. But yet, that's the thing he need to show to his clients and to those gym's members, proving that he's good in body engineering. And yet, i tak rela nak kasi dia half naked depan orang ramai. Memang dulu dia selalu masuk tournament, but past is past kan?

And today, he asked me again. And I still tak jawab apa-apa. Even say NO or YES. Ya Allah, patut ke bagi dia join untuk kali yang terakhir? Auuuusshhh, it's aurat. Sure Allah S.W.T murka!! Sure the answer is NO. T____________T

8 comments:

~LP Lum~ said...

salam amy~

huhuh.. complicated jugak nie.. kalo sy, biarkan aje ar dia msuk tapi ngan syarat, sy xkan g tgk.. :)

apa pun, keputusan di tngan awak.. :)

cHeRyNa PiReS said...

kenapa kak sha jadi speechless nieh amy!!!!

errrrrrr....

but then again you have to accept a man for who he is. if you're uncomfortable, it's better to have a peaceful discussion.

give him good options, k...

meo188 said...

cik amy masuk lah pertandingan ratu cantik lak... bg die lak jeles huhuhuhu :p

yonna said...

yonna rasa,kalau yonna lah yonna bagi kot dia pegi tapi mmg yonna takkan tgk la. grrr. plus geli pun ye jugak.

tp tu lah. aurat. hurm. takpe kak, kalau dia ikut cakap akak tu, utk kebaikan dia jugak :)

Super Nia Hana said...

huhuhuh..betul la..serba salah jugak kalo watahsi pun..

tp betul..watashi pun geli gak lelaki half naked gitu..

uhuhuh..watashi tatau nk komen cane

~dARlee zURiS~ said...

hmmm...mmg serba salah kalu camtu kan.
kalu tak kasi,mmg lah dia akan ckp its ok.tp dlm hati mesti ada terkilan gak.tu yg kita x nak.
tp kalau kasi..kita lak yg tak senang duduk.

Diya said...

Iskkk, kalau diya jadi akak, diya pun takmo bagiiiii. AAAAAA tidak tidak tidakkkkk *haha lelebih lak =p

Redbloodsnow said...

HAAA..TUH LA KAN. KLO ZIE PUN, MAK X RELA NOKS..HEHE. LG PUN ITS AURAT KAN. KLO ZIE DI TEMPAT AMY PUN, SURE ZIE IN DILEMMA BG KE X...HUHU.

HOPEFULLY HE'LL UNDERSTAND KAN YANG :)


p/S:
-->> SORRY CAPITAL LETTER.
TGH BUAT AKAUN...HEHE

Google Analytics Alternative