Followers

Follow by Email

Monday, June 21, 2010

~ My New Bestfren Namanya Minah Gediks... ~

Salam everyone!! How's your weekend? M.A got not enough rest and sleep. But i'm really excited because finally, I got this..................................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


BB Bold 2. Not in white. =(


It's okeyh lah kan, once I have an extra money, then I'll find and get white casing for my bb. Nak beli dengan Maxis, too much lah kot. But after all, i'm just in love with my new bestfren.

Now i'm still trying to adapt with the keypad. Dah lah sangat kecil, and i think my fingers pun kecik ajer but still macam tersalah-salah type. Muehehehe...

Now, asyik twittering je 24 hours. Tengah tido pun leh bangun and reply tweet. Hahahaha.... Owhh bagi lah chan dekat orang yang baru je excited dengan dunia BB ni. *woot wootttt*


8 comments:

puterikurekure said...

wow!!!
:)

Super Nia Hana said...

congrats!!

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. akhirnya eik?? :)

ashra said...

wahh..itu sudah bagus...hehe

meo188 said...

huhuhuhu... gadget yg sesuai utk blogger/facebooker/tweeter yg aktif mcm cik amy

Anne M. said...

nak pinjam boleh?

u will gonna said like this:

"nak lempang boleh la.."

hehe

*ayu the sun* said...

yay! addicted ok.. sangta addicted..
welcome to bb world..
:)

cik syahira said...

assalamualaikum amy.

pakai celcom kan? monthly fees berapa ye? email me at syahira.fauzan@yahoo.com
actually kami decide nak buat this gadget as our hantarans. saya tak sempat nak ke celcom center. aci tak tanya kamu je? ehhehe.

Google Analytics Alternative