Followers

Follow by Email

Wednesday, June 2, 2010

~ He's Always Make Me T_____T ~

Salam everyone!! M.A agak kebizian lately ni. Mood nak update tuh ada, cuma tak sempat nak carik idea nak update apa.

Lately nih M.A asyik nak nangis je cuma M.A tak tunjuk secara depan-depan lah air mata M.A nih. M.A simpan, bila time nak tido tuh mencurah-curah lah air mata ku keluar. Hehehehe.... That's me.

Nangis sebab apa ekh?? Sebab Mr Kidd M.A tuh la, dia selalu je buat M.A terharu. M.A tak pernah jumpa lagi jejaka yang bersungguh-sungguh sebegitu. M.A takut sangat if M.A jatuh cinta gila-gila dekat dia. Boleh jadik gila kot if tak together and happy forever after(shrek). Tak jumpa sehari pun en king kong M.A tuh boleh demam, cuba lah kalau tak jumpa seminggu? Kalau M.A, tak jumpa sehari je dah tak leh tidur malam. Muehehehehe... Gedikss gila!!

Petang semalam, Mr Kidd beria nak balik kerja together-together. So, dia naik train di station Kelana Jaya. Before dia naik train, he parked his car kat area station lrt tuh la, then sebab kelam-kelibut and clumsy, dia telah menyebabkan his second phone which is sony ericson jatuh ke dalam longkang. Then lepas tuh terus dia call M.A nak dapatkan simpati.


Him : You, tepon sony i jatuh dalam longkang.

She : U tak zip your pouch, kan? Rosak ke phone tuh?

Him : Tuh la... sooo clumsy. I dont know, i leave it there. Nanti balik kita amik, ekh?

She : Then, u dah naik train ke belum ni? Kalau u belum naik lagi, u turn back and get the phone right now. Lagipun, tunggu balik nanti sure phone dah tak dek or else masuk air ke apa. U tunggu i dekat KJ jer. Nak tunggu u datang sini pun makan masa jugak.

Him : No, i nak pergi dekat u. Balik sama-sama. Kejap je naik train ni, 10 minit dah sampai. *poyo nak amik hati, padahal 45mins okeyh dari KJ-Ampang Park*. The phone is not important. Hilang phone tak per, i tak nak hilang you.

She : Suka hati you lah!! *i off the phone. okeyh, M.A beng sebab dia lambat sebenarnya. sebab dia lambat, everything was a mess. dah kelam kelibut sangat, sampai handphone leh jatuh longkang. tapi at the same time, M.A rasa nak nangis sebab terharu dengan dia. kesian kan dia, tak pasal-pasal je*.


Then, tengah beng-beng tuh terbit lah jugak rasa terharu. Yer la, kalau M.A lah, if tepon ku dah masuk longkang sure dah tak dek mood nak ke mana-mana. Hilang punca kejap kot. Semua number dalam tuh, tambah pulak M.A ni jenis tak ingat number phone orang. Hehehehe...

Tuh salah satu drama sebabak dari Mr Kidd, ada banyak lagi drama berbabak-babak. Kadang-kadang rasa nak nangis time tuh jugak, tapi control babe!! Tak nak lah tunjuk M.A nih lemah sangat kan dengan kasih sayang beliau.

Kadang-kadang, M.A fikir M.A malas nak berchenta-chenta bagai nak rak ni. Baik decide kawin jer terus kan? Lagipun family-family dah setuju dah pun. Aissshhh, kalau lah kawin nih tak yah pakai duit, pakai daun ke pakai air je ker? Sure hari ni jugak M.A nak kawin. Okeyh bukan sebab gatal nak kawin yer, cuma M.A rasa wasting money asyik keluar makan-makan, tengok movies and so on. Kira-kira, boleh save banyak kalau dah kawin. Lagipun orang tuh dah bersetuju dia yang nak masak-masak kalau dah kawin. LOL!!


p/s : last night he proposed, "jom kawin lepas raya ni?". ha.ha.ha.ha.ha!! of course the answer is NO.

8 comments:

LoVEaQshA said...

Ala dear why NO????
Dun get me wrong yeay..Lau psl duit mmg xkan cukop dear even da kawin beranak pinak!!~
Lau lom bersedia pun lpas kawin pasti u tetiba bersedia nk pikul sume tanggungan berat bersama2 siDIA..

Erm fikir masak semasak2nya yer dear..Sb xberani gak nak pepndi bg idea sb yg nak idup bersama u ngn siDIA..

Apapun all d'best yeay..

Zumie said...

why no?
bahahaha suspen je kan....

farah aminuddin said...

aahla. why not? hehe

Anne M. said...

ikat erat2..
jangan biar putus tali layang tu k.

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah... bertuahnya awak dpt si dia... moga epy ending ok... tp ngape lak jwapannya NO bukan YES??

puterikurekure said...

kawen la cepat2. lagi cepat lagi best tau. cinta bunga2 ni masih terasa even dah kawen. laaagi best!

meo188 said...

hes the one! huhuhuhu :D

Jard The Great said...

la amy... apsal tak ckp ya? takkan takda duit lagi kot..

ehehehe.. sweet la die.

Google Analytics Alternative