Followers

Follow by Email

Tuesday, June 22, 2010

~ 1st Time M.A Dapat Tengok Orang Minyak ~

Salam everyone!! Last Sunday, M.A terpaksa ikut Encik King Kong ke Olympic Hotel. Owhh, ke hotel bukan sebab berhoneymoon yer. Hahahahaha... Gilo ko apo, kawin pun belum lagi?? Ke situ gara-gara nak bagi moral support dekat kawan beliau.

Alkisahnya, beberapa bulan yang lepas sebelum beliau kenal M.A, Encik King Kong telah berjaya memujuk kawan se'gym nya untuk masuk bertanding dalam kejohanan Mr KL. Encik King Kong pun masa tuh tengah pulun training dan diet. Nak kasi badan chantek lah konon untuk Mr KL. Then, tetiba je Encik King Kong close dengan M.A.

Malangnya Encik King Kong berkenalan dengan M.A sebabnya M.A tak kasi beliau terlibat dengan aktiviti-aktiviti sebegitu. Termasuk lah untuk berlawan dalam muay thai. Bukan nya kongkong yer, i don't want to see he's bleeding or even kena tumbuk dengan orang. Sangat tak sanggup!!

Then, rupanya hari Ahad hari tuh lah hari yang dinanti-nanti oleh beliau. Malangnya kekasih hati tak nak bagi moral support. So, he decided to back out.

But then, he's switch from training himself to train his friend and make that guy body looks perfect. Tak lah perfect lagi, but it's work lah kan. Mamat tuh pulak sangat bagus since dengar je apa yang Encik King Kong suruh. Ikut diet meal yang telah disediakan oleh Encik King Kong, training pun kaw-kaw dengan encik king kong. Then the result.............................


Dapat lah 4th place. But okeyh lah kan since tuh first time that guy join. Yang Bagusnya, wife dia sangat bagi moral support. Good!! But not me. Poor Encik King Kong. T____T


Biar lah, M.A tak sanggup tengok okeyh sebenarnya. Tak pasal-pasal banyak dosa aku hari tuh. Yer lah semuanya half naked je. Aishhh, geli okeyh sebab berminyak-minyak bagai. Tapi kan, ramai seyhh jejaka badan ketak-ketak yg tak masuk bertanding on that day. Nasib lah mak cik dah ada kekasih hati. Kalau single, muehehehehehehehe...... *gelak syaitooonnn lah*

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

wahh..tanduk naik kepala ye ;P
nasib baik gaklah encik king kong tak masuk bertanding.
tak sanggup gak tengok apa2 yg terjojol keluar tu.hahaa...
gelak syaitonn sama2.

Super Nia Hana said...

hikss..watashi pun sgt malu kalo lelaki half nakes..
adik lelaki watashi tak pkai baju depan watashi pun watashi marah.sbb malu

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. sy xska lelaki bdn ketak2.. ketul2.. xde semangat nak tgk... :p

Anne M. said...

ai..
teruk bebenor bunyi gelak syaiton tu eh..

tahan..
tahan..
mata jaring tu tahu./.
ahaha


kidding eh

meo188 said...

wuhuhuhu... suh lah abg kidd pun join same. bdn die best! :)

ashra said...

hehe.samalah kita..
tak suka tgk ketak ketuk minyak2 ni.

kalu cam fahrin ahmad,suka la. =)

Google Analytics Alternative