Followers

Follow by Email

Thursday, May 13, 2010

~ She's Talked To A Famous Fashion Designer ~

Salam everyone!! Last weekend, M.A pergi gym kat Celebrity Fitness (Bangsar Village). Tujuan pergi sebabnya encik badan body ketak-ketak tuh nak training for himself. Jaga body lah katakan since siang hari dan makan macam orang gila, malam nya nak kena training lah supaya balance lah sikit.

So, M.A nih just jadi peneman setia lah buat Mr Kidd. Sekali Mr Kidd kenalkan M.A dekat Putra Cosry. OMG!! I don't even know that he's a fashion designer masa kitorang berkenal-kenalan tuh. Senggal lah kan si Kidd sebab tak introduced betul-betul. Cuma dia bagitau M.A yang Putra tuh kaya-raya....

Then, after a few days later, Mr Kidd cakap pasal Putra once again. Dia cakap yang Putra nak offered him RM10K for baju pengantin. Gilo ko apooo ekhh jang?? Dan sebenarnya baru M.A tahu yang Putra tuh fashion designer yang agak famous di Malaysia. He's Indonesian but yet dia cakap pelat Melayu macam sounds like Kelantanis pulak. Wakakakaka....

Hope to meet him again lah nanti, sebabnya M.A nak mintak kata-kata semangat dalam business. Hehehehe.... And Putra keep saying this to me, "Kidd nih baik, jangan risau." :)


M.A yang hampeh sebenarnya tak kenal beliau sedangkan beliau banyak designed baju pengantin untuk artis-artis terkenal. Nak usha website beliau? You can visit here.


p/s : RM10K untuk wedding dress? it's a waste kot. bukan artis nak pakai yang over-over. pakai baju kurung kain cotton sudah..... :P

7 comments:

puterikurekure said...

cantek oh baju2 dia.
suka sangat2.

rezeki tu amy.
dah ada org nak sponsor baju dah tu.
;)

~ mizzAmy ~ said...

kak intan, kalo sponsor tuh lain. nih dia bagi offered murah skit lah dari clients yg lain. but yet rm10k tuh merepek kot. lain lah dapat banyak baju. nih sure sepasang for bride and groom je.

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah2... sudah ada penaja tuk busana... :)
rezeki 2 wak.. bak kata mak sy " rezeki jgn di tolak, musuh jgn di cari" :)

Anne M. said...

hehe..
kite kenal dia..
dia nya design semua santek

Redbloodsnow said...

errr...zie pun x kenal beliau..hehe

AleyaSofea said...

baju mahal mahal,
utang sampai anak darjah pat
pun tak abis bayor..
tapi yang beli baju 10k tu kan,
tak yah utang kot...

kalau amy gaji 140k bulanan...
10k utk baju tu bukan kah tak sampai 10%?
heheh:)
salam laluuuu

yonna said...

matiklah HAHAH yonna kenal rizalman je akak oiii!

10K? serius utk yonna tak berbaloi langsung!!!

Google Analytics Alternative