Followers

Follow by Email

Monday, May 31, 2010

~ Our Weekly Place ~

Salam everyone!! M.A memang plan nak update pasal tempat lepak and makan-makan M.A recently, tapi cable usb phone M.A tertinggal lah pulak.


Back to the main point. Since M.A kenal Mr Kidd, he loves chicken soo much. So, tempat lepak for makan-makan selalunya kena consider his favorite lah kan. Sometimes, dia buat-buat ikut M.A, at the end dia lapar menggigil. Selalunya kitorang pergi tempat yang ada ayam which is mesti lah KFC, Kenny Rogers, Chicken Rice Shop, any gerai yang jual ayam such as ayam bakar or ikan bakar as well and latest place is Popeyes Louisiana Kitchen.


You guys can visit the website.


For those yang duduk area KL, mesti ada yang pernah dengar or sama jugak macam M.A, baru je dengar and menjinak-jinakkan diri. So, our lepaking for makan-makan is Popeyes at e-curve. Popeyes ni ala-ala macam KFC jer sebenarnya. Tapi rasanya sedap jugak and certain meals agak murah berbanding dengan KFC. Lagi satu, mashed potato dia lagi yummyyy berbanding dengan KFC. Serious tak tipu!!


Piccas taken from here. Credited to him and for more reviews can visit his blog.


Oleh kerana kami nih selalu sangat ke situ, abang kaunter Popeyes @ e-curve pun dah kenal dah kami berdua ni. Segan lah pulak kan, next time kena cari another Popeyes pulak lah untuk dijadikan tempat lepaking sambil makan-makan.

Btw, dear Leena, M.A tak tahu ur blog. Nanti-nanti if terbaca entri M.A yang ini, sila lah tingalkan your url yer? Hehehehe... Nak lah jugak intai-intai siapa yang terserempak dengan M.A. Coz, M.A ni sometime can recognize people even 1st time ternampak or terlihat. =)

5 comments:

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah3 mcm best aje.. :)
sy suka mkn ayam goreng tapi sjak sy mkn aym goreng mcd, sy dah xsuka ayam goreng kfc.. :)
n now, nak try plak tempat yg awak review nie.. :D

~dARlee zURiS~ said...

popeyes?
penah nampak.tak ingat kat ne.tp tak penah terfikir nak try.sedap ek?
blh lah masukkan dlm list bila balik s.alam ti.hehee...

Anne M. said...

cedap tuh!
aiyok.
puasa tak habis ganti ag..
puasa..
puasa

meo188 said...

xpernah try lg... besy eh?

nanti nk trylah

Zumie said...

tgk badanla kan hehehe....

Google Analytics Alternative