Followers

Follow by Email

Friday, May 7, 2010

~ Meet The Family ~

Salam everyone!! Petang semalam, M.A duk nervous tak ketahuan. Sampai sakit-sakit perut dan sejuk-sejuk tangan M.A. Tapi nasib lah Mr Kidd teman M.A ke Jalan T.A.R untuk shopping-shopping tudung. Hilang lah sikit rasa butterflies in the stomach tuh. Lately ni, M.A ada hobi baru. M.A suka ke Jalan T.A.R time weekdays after office hour sebabnya time tuh tak sesak sangat dan senang nak memilih-milih tudung.


Her new tudung.


After dah shopping-shopping, we all ke PJ pulak. Masa nak sampai area PJ, perut M.A memulas-mulas sebab terlalu lah nervous. Hahahaha.... Nak tahu kenapa? Sebabnya nak berjumpa dengan keluarga si Kidd.

Sampai-sampai jer, dup-dap-dup-dap lah kan. M.A bawa buah tangan untuk mereka, kata pergi rumah bakal ehem ehem kan. Thanks to all my close frens yang suggest bawa itu dan ini. Sampai my mum pun nervous you all. Hahahaha.... Kelakar jer.

So, M.A dapat berjumpa dan berkenal-kenalan dengan his parents, and his siblings. Cuma kakak sulung si Kidd jer tak dapat nak berkenalan lagi since she's in Bali right now. Lepak-lepak kat rumah Kidd dalam half an hour, then kitorang ke A&W yang dekat Amcorp Mall tuh. Makan-makan pun tak sampai sejam pun since dah lewat. Lagipun ada 2 babies, anak-anak saudara si Kidd. Sangat comel okeyh!!

Akhirnya, berakhir lah sesi "butterflies in the stomach". Hopefully, lepas ni dah tak nervous-nervous dah if nak pergi berjumpa mereka. And, the green light is just depends on my family jer sekarang ni. Restu keluarga itu sangat penting yer. "Ya Allah Ya Tuhan ku, ku bermohon pada mu agar kami bersatu dengan ikatan yang suci dari Mu. Amin... "


p/s : hari Ahad ni turn Kidd pulak yang nervous. kuikuikuikuikui.....

12 comments:

Anne M. said...

oloh..
dah dekat sangat dengan rumah kita..
huhu..

selamat berjaya sis!

puterikurekure said...

wahhh!!!!!!!
ahad ni ek?
good luck kidd!
hehehe~

zLa said...

best nye kamu lepak umah bakal 0.5 hrs je! dulu azwan buli i tau lepak smpai 2-3 jam..tak ke mati kutu nk create topic? sib baik tak kena test soh masak..cett!

f.i.e.z.a said...

wow dah jumpa family kidd eh.
good for u both..
restu mmg penting
n i doakan semua selamat jek :)

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. nmpaknya ada beberapa teman yang akan ke hari bahagia... :)
tumpang epy... :)

meo188 said...

just be ur self...

enjoy!!!

:)

Super nia hana said...

amy..jgn lupa amik pic masa Mr Kidd nervous plak ye..ahaksss

Super nia hana said...

amy..jgn lupa amik pic masa Mr Kidd nervous plak ye..ahaksss

Kapten said...

tak lama lg ni
hehe



Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki

yonna said...

my god! nak masuk sesi sual kenal mak ayah dah ni! HAHAHA

soon! sooooooooon!

semoga akak bahagia selalu :)

maiTuty said...

salam ziarah..kak MA minat nk join contest x?klaw minat singgahlah blog!!senang jerk..

Jard The Great said...

hehe.. alhamdulillah.. tak lama la tu.. jgn lupa jemput ehh

Google Analytics Alternative