Followers

Follow by Email

Tuesday, May 4, 2010

~ Her Song!! Just For Her!! ~

Salam everyone!! Hahahaha... okeyh tajuk kat atas sangat tak boleh blah. Over acting betul. Biasa lah, tajuk harus gempak-gempak, tapi isi apa pun tak dek kan. :P

Oh btw, now M.A tengah suka sangat dengan satu lagu ni. At first, M.A dengar tak dek perasaan sangat. Tapi makin hari M.A dengar, makin rasa sesuatu gitu. Cuma belum sampai M.A terharu nangis-nangis lah. Kalau dah nangis-nangis tuh maksudnya, sampai ke hati nunnn ke hujung hati. Okeyh, adalah over lagi nak cakap begitu. Tapi apa-apa pun, M.A sangat-sangat suka lagu tersebut kerana lagu itu Mr Kidd dedicated untuk M.A. Hari-hari dia nyanyikan untuk M.A okeyh. Kesian beliau. Oppsss.... never mind, no need to talk more.


Cinta Abadi by Blackrose


Kehadiran cintamu
Menyinari hidupku
Kehangatan cintamu
Mengubati sepiku

Kelembutan hatimu
Mengubati lukaku
Kedamaian hatimu
Menyinari hidupku

Belaian manjamu
Penawar resahku
Keluhuran hatimu
Hanya kau kekasihku

Keagungan cintamu
Bersama impianku
Untuk hidup bersama
Sehingga keakhirnya

Makin membara
Api cintaku
Kaulah yang satu
Kaulah cintaku

Tak mungkin lagi
Berubah hati
Cinta yang suci
Cinta abadi


Okeyh-okeyh, tak tau lah korang pernah dengar ke tak lagu ni. Tapi lagu ni just for me jer tau. Hahahahaha... Okeyh, saya akui saya adalah tamak!! Dan tak nak sharing-sharing. Over nokss!! :P


p/s : M.A nak dedicate satu lagu untuk beliau. tapi belum tiba masanya. nanti dah sampai masanya, i'll. and the song tak pernah M.A dedicate kat saper-saper pun before this even lagu tuh lagu beberapa tahun yg lepas.

5 comments:

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah2... nak tunggu lagu apa yg amy nak dedicate kan kat Mr Kidd... :)

epy sokmo amy~

meo188 said...

cik amy.... :p

~dARlee zURiS~ said...

lagu cinta ek
hiksss...

Pocket said...

adehlaa..
lagu nih zaman pocket nih!!
mesti sidia tu setua pocket jgak.
hahahah:)
Which is tak la tua maner..
baru jer 56 :)
yea!!

Anne M. said...

olo-olo..
akak aku neh..
bunga-bunga "cinta" sedang berkembang lam hati ye

Google Analytics Alternative