Followers

Follow by Email

Monday, May 3, 2010

~ Her Mr K ~

Salam everyone!! How's your weekend? M.A rasa M.A tak cukup rehat lah. Asyik keluar berjalan-jalan dan makan-makan jer. Rehat untuk diri sendiri sekarang ni pun dah tak sempat.

Mana-mana yang rapat dengan M.A tahu lah kan yang M.A tengah 'love is in the air' with si dia. Ke mana-mana jer, mesti dia nak heret M.A. Now, M.A tengah duk belajar-belajar memahami martial arts. And healthy life style also.


Si dia adalah yang berbaju hitam itu, and i will start calling him Mr Kidd in my blog. Piccas nih M.A curik-curik snap masa beliau tengah ajar kick boxing to his client.


And, here it is. Lepak-lepak kat gym(Celebrities Fitness) with him.


So, selain keluar dinner-dinner or lunch-lunch together, M.A habiskan masa dengan aktiviti-aktiviti yang seperti gambar di atas. Hahahahaha..... Dah dua minggu badan M.A sakit.-sakit Katanya, my posture lemah and my joining tak kuat lagi. And he keep saying "macam perempuan!!". Ekh hellooo..... of course lah M.A nih perempuan. And of course lah M.A nak tunjuk M.A nih lemah dan lembik macam sotong. Di sebaliknya itu, M.A nih sebenarnya dulu-dulu atlit kauuu....

Okeyh lah you all, kang cerita banyak-banyak nanti termerepek pulak yang lebih. Doa-doa lah yang M.A dan Kidd nih berjodoh. And i think, I found my Mr Right after all. Banyak benda yang M.A nak, ada kat dia. So, I must appreciate it. Kan?


p/s : kawin cepat-cepat ke or sabar-sabar dulu? or let him achieves his target first?

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

all the best sis! i'm yet to find the right time. so, lepas nieh kak sha kena ctrl lemak laa...takut amy takut nak jumpa this big momma monster...ehhee..

Super Nia Hana said...

wow...
aminnnn...

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe... love is in the air... :)
selamat berbahagia... :)

ps : kak sha, me 2... kena diet lebih lor pas nie... :)

zLa said...

Mr. Kidd yang kacak! good to see you the other day M.A :))

~dARlee zURiS~ said...

wow.
mr body ketul2!
i likee...
heheee ;P

Kapten said...

gagah gila MR K tu!

meo188 said...

all the best lagi sklai utk cik amy! :)

f.i.e.z.a said...

congrats!
semoga panjang jodohnya :)

Google Analytics Alternative