Followers

Follow by Email

Thursday, May 27, 2010

~ 1 Month Anniversary ~

Salam everyone!! Hari ni 27/5, maksudnya dah genap lah sebulan M.A dating with Mr Kidd. Sebelum ni sebulan berlalu bagaikan seminggu je. Since M.A kenal Mr Kidd, sebulan bagaikan setahun you all. Rasa macam dah lama kitorang declare.


Mr Kidd start calling me 'MAK NGAH' to his niece and nephew. sangat tak boleh blah!!!


Maybe atas faktor hari-hari jumpa kot. Ada sesiapa kat sini yang dating hari-hari ke? M.A dah sebulan tak cukup tidur dan rehat. Mana tak nya, lepas ofis hour je M.A rushing balik rumah. Then mandi-mandi, lepas solat maghrib tunggu Mr Kidd datang fetch M.A, then kitorg keluar dinner together-together. Every night, okeyh.... Sometime he's willing park his car at Kelana Jaya LRT station, then naik train sampai Ampang Park. Then jalan kaki ke ofis M.A pulak, ni semata-mata nak balik kerja together-together.

Dalam sebulan ni memang dah banyak benda-benda penting berlaku. I mean dari sudut kekeluargaan. Restu dari family. Alhamdulillah, family and frens keep berdoa untuk kitorg. Moga-moga lah kami ni berjodoh.

Before M.A akhiri entri ni, M.A nak say something to my Mr Kidd a.k.a my king kong. I knew, he read my blog. Tapi tak nak ngaku kan??

My dear king kong, i bersyukur sangat i dapat kenal u. I wish i can turn back time, and make sure hati i kering and tak suka pada mana-mana lelaki until i meet u. Thanks for all the sweet and touching 'drama', walaupun agak poyo tapi u always make me smile. Alamak, terjiwang dekat blog pulak. I'll text you later lah. Kureng sesuai pulak nak berjiwang-jiwang di sini. LOL... :P

Sorry peeps, M.A terjiwang pulak. Lagipun bukannya ramai yang baca blog M.A. Yang baca pun, orang-orang yang M.A kenal je. :P

Last but not least, tick-tock-tick-tock, cepat lah tahun depan. Sebulan pun rasa bagaikan setahun. Inikan pula nak tunggu tahun depan. Lambatnya............ =(


p/s : tak boleh nak celebrate together2 lah our 1st month anniversary since hari ni till sunday, my beloved sister will be in KL. so, cannot spend time berdua-dua jer. tak per lah, tunggu one year anniversary lah.

14 comments:

Anne M. said...

comel!
rasa ati berbunga-bunga bila jengah sini

puterikurekure said...

alolo...sweetnya!

seronok kan bila dah jumpa buah hati yang betul2 sayang kita dan kita pon sayang dia?

Atiqah Adnan said...

hope bahagia tau..
hiii~ sweet je baca entry nie ok MA..
baru tau u ade king kong aka mr kidd heee~

cHeRyNa PiReS said...

and i dun mind giving ways when you're talking to me, my dear:)

lepas nieh kena cari timing sesuai nak berborak ngan amy:P

semoga berkekalan...kak sha nak gi kenduri kat kelantan plak nieh:)

khairulhaya said...

amboi..lomentiknye..ni yg jealous ni..xpe2..moga hubungan kalian akan bbahgia n berpanjang hingga hujung nyawa..amin..

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah2... kejiwangan yg bagus... :)
semoga berkekalan ngan mr kidd.. :)

Zumie said...

happy 1 month annvsry babe:)

::misz maney:: said...

sy pun jumpe hari2..hihi..seronok kn :)

nway happy 1 month annversary amy :))

en_me said...

keje kat ampang park? hmmm, afsal x ping ping me uoolsss.. ekeke

Diya said...

Hihi. Comel je. Harapnya akak n Mr Kidd berbahagia selalu. Insya Allah, ade jodoh tak ke mana =)

dYnA said...

OMG annivrsary kite same date!!!
27apr! OMG!
hahah! hope amy kekal lama cam dina!

meo188 said...

:)

Jard The Great said...

argh! SWEETTtttt okeh!!

Jard The Great said...

amy.. dont u think to marry sooner than later.. kang the flame dies kalau lama2..

contoh terdkt.. aku laa.. awal2 tuh smgt je berjiwang2.. tp plan nk kawen lmbt.. lama2 rasa boring nk tunggu.. huhu

Google Analytics Alternative