Followers

Follow by Email

Tuesday, April 27, 2010

~ Should I? ~

Salam everyone!! M.A ada berita baik nak berkongsi. Tapi patut ke nak cerita kat blog? Macam tak adil pulak kalo tak bercerita. Sebab dekat facebook dah kecoh dah. Kat twitter pun. Cuma kat blog jer. Erm... Should I or shouldn't?

Tak per, nanti lama-lama kalian akan tahu jugak lah kot. Apa-apa pun, doakan yang terbaik untuk M.A okeyh? M.A pun kena berusaha keras untuk menerima seseorang. ;)

7 comments:

Zumie said...

da tahu da hhee
ingat pesan daku:)

~dARlee zURiS~ said...

apakah itew?
citerlah amy...

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. gud luck dlm menerima org baru itu... :p
pasnie xblh ar nak ajak lari lagi... :))

Anne M. said...

tak acilah!
saje je nk buat suspen..
tp rasanya i noe what it is..

cHeRyNa PiReS said...

dah tau dah! and i'm so...so happy 4u sampai tak sabar nak cakap pasal mende nieh lagi. how was ur dinner? hehehe...

meo & titot said...

taniah cik amy :)

tunbegia said...

ammvoiii, sungguh sonok nak kawen kanns,

salamm,

Google Analytics Alternative