Followers

Follow by Email

Friday, April 30, 2010

~ His 1st Gift ~

Salam everyone!! Last night M.A dapat gift dari seseorang. To be honest, M.A tak pernah dapat gift atas alasan 'saja-saja'. Selalunya orang bagi gift or present tuh bersebab kan? So, he's the first person yang bagi gift dan surprised kan M.A. Oleh disebabkan gift tersebut juga, beliau lambat datang fetch M.A dan telah buat M.A benggg gila. Sekali dia lambat bersebab daaaa...... Siapa dia? Nanti-nanti M.A cerita yerk. Mana yang dah tahu tuh, diam-diam jer tau.


Tuh lah hadiahnya. Tapi bau Sparkling Apple Pomme Petllante nih tak berapa best. Semacam jer bau nya. Tapi oleh disebabkan hadiah dari seseorang yang sedang berusaha keras nak mencairkan M.A, maka nya M.A cakap yang M.A suka bangattt dengan perfume and those things. Tanda appreciation namanya.



p/s : rasa diri nih macam puteri jer even sebenarnya rupa pun tak dek, apa pun tak dek. tapi.... terharu-terharu... T____T

7 comments:

puterikurekure said...

amy, jgn cakap macam tu please....

sayang pada seseorang bukan terletak pada rupa, harta. tapi pada maruah dan harga diri. akak percaya si dia nampak amy istimewa dan terlalu berharga untuk dirinya.

oh. terharunya bila si dia beri hadiah. seronok ok!

~LP Lum~ said...

salam amy~

heheheh... best2... tp sy dah lma xg body shop so xtau ar baunya tu mcm mna... :))

n sy pun setuju sgt2 ngan komen puterikurekure, syg bukan terletak pd upa atau harta ataupun luaran sesorg tapi ianya berdasarkan pd keikhlasan atie sesorg itu... :)

Super Nia Hana said...

hikss...bestnya dapat hadiah kan??

Pocket said...

'...Tapi bau Sparkling ... nih tak berapa best. Semacam jer bau nya... oleh disebabkan ...yang sedang berusaha keras nak mencairkan M.A, ...M.A suka bangattt dengan...'

ayat ni kejam ok..:)
makes me wonder bout any gift dat i've given to her previously ...entah entah dia pikir camtu jgakaper,
hehehehe :)

meo & titot said...

wah gosip terbaru...yea2... :)

all the best

cHeRyNa PiReS said...

hmmm...ini buat kak sha kate,
"taknak bagi sinilah! hahaha.."

AYW said...

confirm lepas ni "si dia" bagi gift je slalu..amil hati..heee =p

Google Analytics Alternative