Followers

Follow by Email

Monday, April 26, 2010

~ Her 1st Kick Boxing Class ~

Salam everyone!! Sekarang ni, M.A tengah demam kick boxing. Hari-hari duk mengigau-ngigau jer. Hahahaha.... Tipu-tipu jerk lah. :P

Btw, semalam M.A berlatih kick boxing di Tasik Kelana Jaya. Trainer yang train M.A adalah seseorang yang bertauliah yer. He's a pro trainer, so M.A diajar from basic steps. Cara nak berdiri pun kena betul, cara nak punch pun kena betul, cara nak kick pun kena betul. Semuanya nak kena betul lah. Kalau tak, M.A kena marah. Dah nama pun nak training with a proper way kan?

So, i'm really in love with these kind of thing sebabnya M.A memang sangat-sangat teringin nak belajar kick boxing. And suddenly, someone approached me untuk di train. Apa lagi kan? Peluang datang bergolek-golek.

So, if ada yang berminat nak belajar, leh lah email M.A kat mizzamyzalini{at}gmail{dot}com. Nanti M.A kasi no contact trainer M.A tuh. Jangan tanya harga dengan M.A yer, because M.A nih kira special sikit lah. Nak details, kena tanya si trainer sendiri.


Hahahaha... penumbuk adalah besar dari muka sendiri. Owh, bendalah tuh berat jugak. Mr Trainer cakap, my right punch NOT BAD. Maksudnya, M.A ni kira kuat jugak lah nak tumbuk orang. Kuikuikuikui....


Okeyh lah you all, tuh je yang nak diceritakan pun. Even baru lepas broke-up with Mr Mata, M.A tak rasa sedih-sedih dah. Thanks to all my family and frens sebab always be there for me. Hari-hari je mesti ada yang bertanya khabar, thanks yer korang. Love you all. ;)


p/s : 4 days in a row dinner and lunch date with the Mr Trainer. ;)

7 comments:

zLa said...

weeee!!! cayalah amy!!!
dun mess with this lady man! hahaa...

puterikurekure said...

amy....suka sangat tgk amy happy2.
:)



ehem. mr.trainer sila jaga amy baek2 ok. hehehe~

~ mizzAmy ~ said...

yup... don't mess with me, guy!! aku sepak-sepak je korang. hiksss....

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah.... now wif mr trainer eik? :)

~dARlee zURiS~ said...

dah lama tak masuk sini
cam dah bnyk gak yg termiss.huhuu..

bagus2...penuhkan masa lapang ngan aktiviti.takdelah terasa sunyi sgt kan.
ohh..bayangkan kepala sape yg u punch tu
hehee ;P

Diya said...

Wahah kak amy! Belajar kick boxing walawesss! Caya lah kak, keep up a good work ;)

Anne M. said...

wohoho..
dari dulu ag kite pon teringin nak berkick boxing neh..
tapi lebih minat dengan capoire..
hmm..
aja-aja fighting!

p/s:pssstt..sama2 lah kita mula langkah baru eh..kita pon baru break up

Google Analytics Alternative